Szeretlek
 

MENÜ

Élet

 

 • Amikor arra gondolsz,hogy feladod emlékezz ,hogy miért kezdted el...

 

 • Ne tervezgess! Olyan rövid az élet. Ne álmodozz örökké, menj és cselekedj!

 

 • Ritkán adódnak az életben egyértelmű kezdetek, olyan pillanatok, amelyekre visszaemlékezve elmondhatjuk, hogy akkor kezdődött minden. Ennek dacára vannak pillanatok, amikor a sors megakasztja mindennapos életünket, elindít egy eseménysort, amelyről nem láthatjuk előre, hová vezet.

 

 • A szeretet, amely véget ér, csak a szeretet árnyéka volt. Az igazi szeretetnek nincs vége soha.

 

 • Nem te mondod meg, hogy mikor van vége. Az élet majd megmondja, elhozza azt, akivel még dolgod van, és csak akkor enged menni, ha minden szót megkaptál ahhoz, hogy értsd a leckét, hogy mehess tovább az utadon. Ha új kezdődik, búcsúzz a régitől - ha azt gondolnád, nincs kitől, majd az élet megmutatja, hogy mennyire tévedsz. Az utadba fogja sodorni őket, a kérdés, hogy elfogadod-e azt, hogy semmit sem tesz véletlenül.

 

 • Csodálatosnak születtem, nem tökéletesnek.

 

 • Sorsod ott van, ahol az életed nehéz. Ahol kudarcos. Ahol a lelkiismereted, de főleg a külső bajok és akadályok szüntelenül figyelmeztetnek, hogy ez a te utad - mert nehéz. Ahol áldozatra kényszerülsz, az az utad.

 

 • Azért kaptad ezt az életet, mert elég erős vagy, hogy megéld.

 

 • Minden ember valamilyen céllal érkezik egy másik ember életébe.Több milliárd ember él a Földön. És Te mégis pont ezekkel az emberekkel találkozol. Gondold csak végig, szerinted véletlen? Ugyan, hát hogyan is lehetne!
  Van, akinek elég csak egyszer besétálnia, hogy lásd és tudd, mi dolgod van vele az életben. De másnak el kell sétálni ezerszer, míg egyáltalán az életed része lesz. Akár csak egy é
  jjelre, de lehet a halálod napjáig marad. Lehet, az ötödik ember, akit holnap látsz az utcán, fél év múlva melletted ébred. Vagy, akivel eddig csak maximum köszöntetek, hirtelen az egyik legfontosabb szereplő lesz az életedben. Mindennek és mindenkinek megvan a saját ideje. Annak is, hogy kiderüljön a találkozás oka. Ehhez sokszor rengeteg idő kell. De, amikor rájössz, azt is megtudod, miért pont akkor kellett megtudnod mindezt.
  Te nem tudod, de az élet tudja, mikor és mennyit bírsz el valójában. Ennek megfelelően küldi a segítőidet az életedbe. Mert mindenki egy segítő. Mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz, egy apró kis darabot hordoz belőled. És pont akkor jönnek, amikor ezt a darabot magadba kell illesztened. Akár a szívedbe, akár a lelkedbe, akár a testedbe. Ezért kell nyitottnak lenned és ezért kell menned. Ezért nem állhatsz egy helyben, hanem haladnod az úton nyitott szemmel. Mert az élet folyamatosan küldi az embereket, és Te ösztönösen tudni fogod, ki az, akivel dolgod van . Bíznod kell ebben az ösztönödben. Nem tudsz rosszul választani. Mert, ha az a választás éppen pokoli kínokhoz is vezet, Neked akkor éppen arra volt szükséged, de ezt majd csak később érted meg.
  Minden ember okkal érkezik az életedbe. Fogadd el és fogadd be. Az idő majd úgyis megmutatja, ki milyen céllal érkezett. Te is okkal érkezel mások életébe, Te is mások darabjait hordozod saját magadban…

 

 

 • Merd megtenni azt, amit érzel: mondj igent vagy nemet, lépj ki vagy lépj be az ajtón, szakíts, vagy hagyd, hogy szakítsanak - ha kell, darabokra -, tök mindegy, tedd azt, amit érzel. Ha vibrál, hagyd kiteljesedni, ha elalszik, tartsd tiszteletben. Ha bánt, engedd el, ha épít, szeresd, figyelj oda rá, becsüld meg. Ha erősebbé tesz, ha a támaszod, támogasd te is őt. Szeresd, és merj szeretni, kimutatni, átölelni, mások előtt felvállalni - de leginkább merj önmagad lenni!

 

 • A boldogság egy állapot, ami addig tart, amíg hiszel benne, jön ő, ha hívod, de ha félsz tőle, eltűnik az életedből. Na nem mintha olyan messzire menne. Ott lesz ő mindig körülötted, csak lehet, hogy nem fogod észrevenni. Tenni kell érte, hogy meglásd. Elfogadja, ha nem törődsz vele, és azt is, ha befogadod. Ő ilyen. Feltétel nélkül létezik. De neked kell hinned benne. Ha nem fogadod el, ha nem foglalkozol vele, nem fogod érezni. Nem számít más, csak az, hogy mosolyogj, hogy jól érezd magad, mert onnantól ragyogsz. Onnantól ott a boldogság. Ha akarod, ha nem az emberek meg észreveszik, az erőhöz meg mindenki vonzódik. Legyél bástya, de olyan, aki nem fél sérülni, olyan, aki valójában mindig áll, ugyanis a legerősebb bástyákat senki sem felejti el, hiszen az erő, ami bennük van, az mindig ott marad. Erősnek lenni nem nehéz, döntés kérdése, azé, hogy elhatározod, hogy bizony jöhet bármi, kibírod, és egyébként is egyszer élünk, most kell a legtöbbet kihozni abból, amid van.

 

 • Néha csak elfelejtjük, hogy mennyien szeretnek minket. Hogy mennyien adnák az életüket csak azért, hogy egyetlen mosolyt lássanak az arcunkon. Nem valami hazug, magadra erőltetettet, hanem egy amolyan igazit, valódit. Hagyd, hogy megtegyék. Hagyd, hogy bejöjjenek az életedbe, és ne zárd el őket, hiszen lehet, hogy az az erő, amit keresel, bennük van - adnák is, csak te épp elzárkózol előle. Nem kell mindent egyedül végigcsinálnod. Van, amikor igenis el kell fogadni, hogy valaki jön, és segít. Hogy elmondja azt az egy mondatot, ami tovább visz, vagy csak megölel, és elmondja, hogy bárhogy is legyen, ő szeret és melletted van.

 

 • Sokkal nagyobb energiát fordítunk arra, hogy másokat meggyőzzünk arról, hogy boldogok vagyunk, mint arra, hogy saját magunkkal hitessük el ugyanezt.

 

 • Ne állj bosszút azon aki megbántott! Egy nap majd átéli,amit veled tett,és ha szerencséd van,a sors megengedi,hogy végignézd!

 

 • Így működik az élet. Örökké úgy teszel, mintha nem érdekelne, hogy egyedül vagy, aztán jön valaki és kitölti a kis űrt, amit te sokáig elhanyagoltál. A dolgok nagyszerűek. Azt gondolod ejha, most az egyszer végre boldog vagyok, és amint megszokod, hogy ott vannak neked, ott hagynak. Újra egyedül vagy. Még jobban, mint azelőtt, és azt mondod magadnak, hogy nem fogsz többet találkozni valakivel, aki betölti a helyüket. De fogsz, és találkozol is. És ez megismétli önmagát. Újra és újra...

 

 • Olyan az életünk, hogy folyton belelóg másokéba. Elszabadulnak rólunk szavak, lélek-alkatrészek, tökéletlen kis pontatlanságok, és ki tudja hol állnak meg, kit találnak meg, kit találnak el.

 

 • Van olyan nap, amikor azt érzed, kárpótlást kaptál minden rosszért. Amikor elérkezik egy pillanat, amelyet szeretnél megállítani, megfogni és soha el nem engedni..

 

 • Mindig mondj igent a jelen pillanatra! Hiszen mi lehetne hiábavalóbb és esztelenebb, mint belső ellenállást tanúsítani azzal szemben, ami már van? Mi lehetne ostobább, mint szembeszegülni magával az élettel? Add meg magad! Mondj igent az életre, és meglátod, az hirtelen elkezd érted, s nem pedig ellened működni!

 

 • Csak rajtad múlik, hogy ki is vagy valójában. Mindenről te tehetsz. Ha a tükörből egy roncs néz vissza, ne okold a körülményeket. Sem a főnököd, sem a családod, sem a társad nem tehet arról, ahol te tartasz. Egyedül a te kezedben van az irányítás. Csak te húzhatod be a féket. Csak te fordíthatod el a kormányt. Ne hidd, hogy az élet szajhája vagy. Senkihez nem tartozol, és senkinek nem tartozol. Az életed elcseszheted, de tökéletessé is formázhatod.

 

 • Michelangelo szerint akkor tudjuk eldönteni egy szoborról, hogy melyek a nélkülözhetetlen részei, ha ledobjuk egy hegyről. A felesleges részek úgyis letörnek róla. Néha az élet is pont ilyen. Letaszít minket a hegyről és amikor leérünk az aljára, végre tisztán látjuk, hogy kik maradtak velünk..

 

 • Ez az egy életed van. És ha egy utcahosszúságú miért nem tettem meg azt, amit szerettem volna listával fognak eltemetni, az semmi mást nem jelent, mint hogy nem tetted meg azt, amit lehetett volna!

 

 • Amikor 5 éves voltam anya azt mondta, a boldogság a kulcs egy szép élethez. Amikor iskolába mentem, és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet.

 

 • Küzdesz értük, kergeted őket, de az álmok valamiért mégis csak álmok maradnak. Egészen addig, amíg egyszer csak végképp lemondasz róluk. ...de ez lesz az a pillanatban, amikor végre mindent, amire csak vágytál megkapsz a sorstól!

 

 • Mindig mondj igent a jelen pillanatra! Hiszen mi lehetne hiábavalóbb és esztelenebb, mint belső ellenállást tanúsítani azzal szemben, ami már van? Mi lehetne ostobább, mint szembeszegülni magával az élettel? Add meg magad! Mondj igent az életre, és meglátod, az hirtelen elkezd érted, s nem pedig ellened működni!

 

 • Most először érezte, hogy joga van a saját szenvedélye és nem mások kedve szerint élni. Joga van tévedni. És mersze is volt, hogy felborítson maga körül mindent.. Legalább egyszer az életben ezt mindenkinek meg kellene lépni, más úgysem fogja megtenni helyette.

 

 • Legyél hálás a rossz dolgokért az életben, amiért felnyitják a szemed, hogy észrevedd a jó dolgokat, amikre eddig nem figyeltél.

 

 • Az első alkalom összetör,majd védelmez. A második szétroppant,majd bizonyít.
  Ha egyszer hagytam valamit megtörténni,nincs szándékomban másodszor is belemenni.
  De van , hogy nincs mit tenni. A helyzet egyszerűen csak adja magát,hogy újra bízzunk,hogy újra szeressünk,még akkor is ha a múltunkban már csalódtunk. Ilyenek az emberek. 
  Hiába félünk,vagy szaladunk el magunk elől, ilyenkor megbizonyosodik.; nem csak meggondolatlanok vagyunk.. hanem bátrak is.

 

 • Már az óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemes.  Azt, hogy hogyan éljek, mit tegyek, mind ott tanultam meg - íme: Ne csalj a játékban! Ne bántsd a másikat! Rakj rendet magad után! Kérj bocsánatot, ha valakinek fájdalmat okoztál! Ne vedd el a másét! Ossz meg mindent másokkal! Evés előtt moss kezet! Mindennap tanulj, gondolkodj, rajzolj, fess, énekelj, táncolj, játssz és dolgozz egy keveset! Délutánonként szundíts egyet! A nagyvilágban óvatosan közlekedj, fogd meg a társad kezét és ne szakadjatok el egymástól! Ismerd fel a csodát!

 

 • Mondok valamit, amit amúgy is tudsz: a világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen hely. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. Ha hagyod magad, térdre kényszerít és soha nem enged talpra állni. De ha tudod, hogy mit akarsz, menj és küzdj meg azért, ami jár és közben viseld el a pofonokat. Sosem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni! Bírni kell a pofont, és mindig muszáj menni tovább, csak így lehet győzni. Ne mutogass másra. Ne mondd, hogy nem Te vagy a hibás, hanem ő, vagy ő, vagy akárki, ez gyáva duma! És Te nem vagy gyáva. Te jobb vagy annál!

 

 • Az emberek azért születtek, hogy szeressék őket. A tárgyak azért vannak, hogy használjuk őket. Pont emiatt olyan elkeserítő hely néha ez a világ.. mert tárgyakat szeretünk, és embereket használunk.

 

 • Mire figyeltél ma jobban, a frizurádra, vagy a szívedre? És mit figyeltél meg másokon: a menő kabátjukat, a plusz hat kilójukat, vagy a bennük rejlő lehetőségeket, és a szárnyakat a hátukon? A boldogság nem azon múlik, hogy krumplifőzeléket, vagy kaviárt eszel-e vacsorára. Nem is azon, hogy lesz-e új telefonod a következő hónapban, vagy sem. Nem attól függ, hogy a Starbucksban, vagy a sarki kisboltban veszed-e a kávédat, és hidd el, nem is attól, hogy titkárnő, vagy nagykutya vagy. A boldogság azon múlik, hogy adott pillanatban magadra gondolsz-e, vagy másokra. Felejtsd el, hogy mit vársz a sorstól, és arra figyelj, mit adhatsz bele mások sorsába! A kemény munka után pedig arra eszmélsz majd, hogy megvan mindened, amire vágytál: a legértékesebb dolgok csendben bekúsztak az életedbe. Rohanj a céljaid elől, loholj a világ közös céljai felé, és meglátod, a sajátod üldözőbe vesz majd. A boldogságot nem lehet hajszolni – megszelídíteni viszont igen. És ha már tudja, hogy biztosan nem futsz utána többé, a nyomodba szegődik, és veled marad örökké.

 

 • Bal lábbal keltél reggel? Morcosan, rosszkedvűen indulsz neki a napnak? Úgy érzed, bár fel se ébredtél volna, hisz úgysem sikerül semmi? Állj meg egy percre, tedd a szívedre a kezed. Érzed? Nem ok nélkül dobog ott benned. Ezt soha ne felejtsd el!

 

 • Mindannyiunk életében vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem azért küldettek hozzánk, hogy végig velünk maradjanak - sokkal inkább azért, hogy átsuhanva életünk napjain, megmutassanak valami fontosat, ami megváltoztat bennünk dolgokat, örökre. Ha pedig eljön a nap, el kell őket engednünk és nem tehetünk semmit. Óriási bennünk a veszteség.. pedig igazából kaptunk valamit..

 

 • Megtehettem volna’ – mondogatjuk folyton, de az az igazság, hogy soha nem fogjuk föl igazán ennek a mondatnak az értelmét. Valójában életünk minden pillanata tartogat valamit, ami megtörténhetne, és mégsem történik meg. Rengeteg mágikus pillanat van, amit nem is veszünk észre, egészen addig, mígnem a sors keze -teljesen váratlanul- meg nem ragad egy ilyen pillanatot, s ezzel megváltoztatja az egész életünket.

 

 • Ha van valami amit megbánhatsz életed során, az az, ha nem használsz ki minden percet arra, hogy boldog légy.. az már teljesen lényegtelen, hogy mitől. Lehetsz attól, hogy rájössz arra, hogy te is tetszel annak a helyes srácnak; vagy attól hogy valóra válik egy álmod; hogy táncolsz az esőben; hogy érzed, csak a tiéd az a pillanat; érzed, hogy szeretnek.. mert a boldogságnak rengeteg árnyalata van. Nem mindenki tudja először, hogy neki mi az, de ha te már rájöttél soha ne hagyd elveszni!

 

 • Igazság szerint van egy nagy hibám: folyamatosan másokhoz hasonlítom magam. Tudom, butaság, hisz mindig lesz olyan, aki nálam csinosabb, okosabb, akinek szebb a mosolya mint az enyém, vagy akinek jobb cuccai vannak.. másokkal szemben én mindig csak a második helyre sorolom magam. Nem látom tisztán, mire vagyok képes. Bár sosem teszek fogadalmat, de az idei tervem ez lesz: megtanulni becsülni saját magam, és értékelni azt, amim van!

 

 • ..összeomolhatsz, panaszkodhatsz, sajnálhatod magad évekig, de jobb ha megjegyzed; ez a Te életed, itt és most zajlik s könyörtelenül múlik egyfolytában. Vegyél erőt magadon, és tedd fel a kérdést: tényleg megéri éveket pazarolni olyan dologra, amitől még szarul is érzed magad? Szerintem tudod a választ. Minél hamarabb lépsz túl rajta, annál több időd marad, hogy olyan dolgokkal foglalkozz amiben örömöd leled - és olyan embereket találj, akik megérdemlik az időd!

 

 • Van, hogy az élet kihívások elé állít, és mi sokszor meghátrálunk. Legközelebb, amikor úgy érzed, hogy minden ellened fordult, gondolj arra: a nyílvesszőt is csak úgy lehet a legmesszebbre ellőni, ha minél erősebben húzzuk hátrafelé. Ne nyavalyogj minden apró gond miatt, ne bosszankodj! Inkább gondolj egy-egy akadályra úgy, hogy ez egy újabb lehetőség - csak Rajtad áll, mennyi jót hozol ki a rossz dolgokból!

 

 • Hiszem, hogy mindannyian okkal érkeztünk erre a világra, hogy minden életnek célja van. Nevetni születtünk, vagy hogy megcsókoljuk azt, akit igazán szívből szeretünk. Hogy kacagjunk, mosolyogjunk, sírjunk.. túllépjünk és túléljünk - elfogadva a rosszat. Nem kell felejteni, de tovább kell lépni, menni előre, jobbra vagy balra, bármerre! Csak menni. A saját utad Te csinálod magadnak, és Te döntöd el, hogy miből építed. Én szeretetből akarom és bátorságból. Meg akarok élni minden pillanatot, amit az élet ad.  A legjobb tanács, amit adhatok Neked, csak ennyi: szeress, nevess, láss, élj - és soha ne veszítsd el a reményt!

 

 • Néha a fájdalom annyira az életed részévé válik, hogy már nem is emlékszel arra a pillanatra, amikor ne létezett volna és azt hiszed, ezentúl örökké tart majd. Aztán egy nap érzel majd valami furcsát, valami mást, amitől szokatlanul érzed magad - és abban a pillanatban rájössz, hogy boldog vagy.. újra.

 

 • Mikor valami rossz dolog történik Veled, három választásod van. Hagyhatod, hogy meghatározzon, és befolyásolja a hátralévő életed. Engedhetsz neki és hagyhatod, hogy elpusztítson; vagy szembenézhetsz vele és erőt meríthetsz belőle! Bármi is történt, bárhogy is legyen, mindig van választásod.

 

 • Vegyél vissza egy lépést, és vess egy pillantást magadra. Ember vagy.. méghozzá gyönyörű. Bármire képes vagy. Ne utálkozz, mert valaki összetörte a szíved, vagy mert a szüleid elváltak, vagy amiért egy barátban csalódtál.. ne törődj azokkal a dolgokkal, amiket nem tudsz irányítani. Hagyd hogy megtörténjenek, sírj, ha attól könnyebb, majd mikor eljön az ideje, engedd el a fájdalmat. Felejtsd el azokat a dolgokat, amire nem érdemes emlékezni, helyette azokra a pillanatokra koncentrálj, amelyeket sohasem felejtesz majd el. Hagyd, hogy szerelembe ess, mondd el az embereknek, mit jelentenek neked. Találkozz új emberekkel, ne félj őket boldoggá tenni és Te se ijedj meg, ha újra boldog leszel - attól, mert valaki akit szerettél, bántott téged, nem biztos hogy más is ezt fogja tenni. Mindig kövesd az álmaid, és éld meg az életed minden percét, hogy egy nap, mikor visszagondolsz az életedre, ne bánj meg semmit.

 

 • Csak ültem azon a játszótéren, magamba roskadva, miközben a kisgyerekek ott játszottak körülöttem. Vidáman futkároztak, önfeledten kacagtak, s én egyre inkább szomorú lettem. Bár én is újra gyerek lehetnék, hogy ne is érezzem ezt a fájdalmat, amit most cipelnem kell! Én is csatlakozni szeretnék hozzájuk, velük akarok játszani, csúszdázni, hintázni naphosszat. Csak ültem ott órákig, míg lassan beesteledett, és próbáltam elfogadni, hogy azok az idők elmúltak, és én ehhez a varázslatos játszótéri klubhoz már sosem csatlakozhatok. Felnőttem, és ez azzal jár, hogy el kell fogadnom: a valóság nem mindig örömteli.

 

 • Sokszor a legcsinosabb lányok is csúnyának látják magukat, de megesik az is, hogy a legmagabiztosabb csaj magányosnak érzi magát, vagy hogy az a mindig mosolygós lány olykor sírva alszik el éjszaka - mert bár mindannyian különböző életet élünk, és a napjaink sosem egyformák, van bennünk valami közös: mindannyian ugyanazokkal a démonokkal harcolunk napról-napra.

 

 • .. tudod, különlegesnek lenni egy dolog, míg fontosnak lenni már egészen más. ‘Különleges’ az a valaki, akit sosem fogsz elfelejteni az életed során. ‘Fontos’ pedig az, akire egész életedben szükséged lesz. Az élet pont attól olyan nehéz, hogy az esetek többségében ez a két személy nem ugyanaz.. viszont arra, hogy ki különleges, és ki fontos, sokszor csak túl későn döbbenünk rá.

 

 • Egyszer mindenki életében eljön az a pont, amikor az ember rádöbben, hogy már olyan sokat tett meg valakiért vagy valamiért feleslegesen, hogy az egyetlen lehetséges lépés a távozás. Nem azért, mert gyenge vagy és feladod! És főleg nem azért, mert nem próbálkoztál eléggé! Egyszer mindenki életében eljön az a pont, amikor rá kell döbbenünk, hogy ami a miénk, végül úgyis a miénk lesz - és ami nem, az sosem lesz a miénk, nem számít hogy mennyire erősen és meddig próbálkozunk.

 

 • Minél több időt töltök emberekkel, annál inkább nem értem őket. Elszomorít, hová tart a világ..  Az emberek többsége olyan pénzeket költ el, amit nem ők kerestek meg, csak azért, hogy vehessenek olyan cuccokat amikre nincs szükségük és miért? Hogy lenyűgözzenek olyan embereket, akiket valójában utálnak.

 

 • Három dolgot nehéz jól tenni ezen a világon: úgy mondani igazat, hogy senkinek ne fájjon; úgy mondani kellemest, hogy hízelgés ne legyen - és úgy érvényesülni, hogy senkit se tapossunk el.

 

 • Ahogy Hérakleitosz mondta: ‘Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba’. Mivel a folyó összetétele egyik pillanatról a másikra változik, a folyó mindig más. A világegyetemben minden állandó mozgásban van - a változás örök, semmi sem állandó. Ha egy pillanat elmúlt, nem hozhatod vissza. De néha.. én néha annyira szeretnék újra ugyanabba a folyóba lépni!

 

 • Nem hiszek a véletlen találkozásokban. Világunk kimondatlan és íratlan törvénye az, hogy véletlenek márpedig nincsenek; mindennek oka van. Hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. De nem mindig örömteli ez.. mert semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor a leginkább vágyunk rá, s ez a rendetlenség, ez a folyamatos késés bizony sokáig fáj. Néha már azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben… hiszen két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, sem később, csak amikor tényleg megértek a találkozásra.

 

 • Ahogy minden rosszban rejtőzik valami jó, úgy minden “hagyj békén” mögött ott van az, hogy “szükségem van rád”; minden “nem félek” mögött megbújik az, hogy “vigyázz rám”; minden bezárult ajtó után kinyílik egy ablak, és minden könnycsepp után egyszer majd mosoly ül az arcunkra.

 

 • Mindig úgy gondoljuk, hogy egy nap majd boldogok leszünk. Megszerezzük az autót, megkapjuk az állást vagy azt a személyt, aki helyrehozza az életünket. Dea boldogság csak egy állapot, egy bizonyos hangulat, nem úti cél! Olyan, mint amikor fáradt vagy éhes vagy. Nem állandó.. Jön-megy, így van ez rendjén. Szerintem ha így gondolnának rá az emberek, akkor sokkal többször lennének boldogok!

 

 • Vannak az életünkben olyan apró pillanatok, amelyekről -miközben még javában zajlanak- tudjuk, hogy sohasem felejtjük majd el. Ilyen lehet egy csók, egy jóleső beszélgetés, egy ölelés, néha egy szép zene.. s miközben átéled, egy belső hang halkan azt suttogja valahol benned: szívd magadba mélyen ezt az élményt, örökítsd meg és raktározd el, mert ebből kell majd táplálkoznod egy életen át! Ne felejtsd el! Ide vissza kell találnod - mindig.

 

 • Felnőttem.. de mit is jelent ez valójában? Nem attól leszek felnőtt, hogy el tudom készíteni a vacsorámat, aztán meg elmosogatok magam után. Nem is attól, hogy átadom a helyem a buszon, vagy mert bocsánatot kérek és mindig előre köszönök jó hangosan. Nem leszek attól felnőtt, hogy úgy öltözködöm és sminkelem magam, vagy hogy sörözök és elszívok egy cigit. És attól sem, hogy fel tudok adni egy csekket a postán, vagy hogy magamtól, kérés nélkül kiviszem a szemetet. Rájöttem, hogy annak, hogy valaki felnőhessen, feltételei vannak. Találnia kell valakit, akit jobban szeret saját magánál, és el is kell veszítenie Őt. A kor csak egy szám, ahhoz nincs kötve semmi - és legtöbbször, mikor valaki úgy dönt, hogy ő bizony örökké gyerek marad, azt csak azért teszi, mert egyszer régen valaki olyan csúnyán összetörte a szívét, hogy azt többször már nem élné túl. És ez így van rendjén: mindenki szívének össze kell törnie ahhoz, hogy felnőhessen.

 

 • Mindig mindannyian várunk valamire - hogy hétvége legyen, hogy végre kijárjuk az iskolát, hogy nyár legyen újra vagy hogy betöltsük a 18-at. Mindig csak várunk, s ebben az a szomorú, hogy közben elfelejtjük, mekkora ajándék is a perc, a pillanat.. Le lehet élni úgy egy életet, hogy mindig csak várunk valamire, azonban egyszer csak lesz egy utolsó napunk - s akkor mit fogunk csinálni? Várunk majd egy olyan holnapra, ami sosem jön el?

 

 • ..ez a baj ma a világgal: senki sem mondja ki, hogy valójában mit érez, inkább magunkban tartjuk. Szomorúak vagyunk, de nem sírunk; vidámak vagyunk, de nem táncolunk és nevetünk, sőt sokszor még csak el sem mosolyodunk. Mérgesek vagyunk, de nem üvöltünk; szeretünk valakit, de nem ölelünk. Miért? Mert valójában mind szégyenkezünk az érzéseink miatt és ez a baj ma a világgal ..

 

 • Egész életedet labirintusba zárva töltöd, azon töprengsz, hogyan szabadulsz ki egy nap, és milyen nagyszerű érzés lesz. Elképzeled a jövődet - de soha nem valósul meg. Csak arra használod a jövőt, hogy segítségével elmenekülhess a jelenből.

 

 • Íme egy lista azokról, amiket nem tanítanak az iskolában: nem tanítják meg, hogy hogyan kell szeretni valakit, vagy hogy hogyan legyél híres, hogyan legyél gazdag.. Nem tanítanak meg arra, hogyan sétálj el valakitől, aki csak kihasznál és nem tanítanak meg arra se, mit mondj egy haldoklónak. Néha úgy érzem, az iskolában nem tanítanak semmi igazán fontosat.

 

 • A közhiedelemnek ellent mondva ki merem jelenteni, hogy nem lehet rosszkor, rossz helyen lenni. Szerintem az ember mindig ott van, ahol dolga van és mindig azokkal, akikkel dolga van. Lehet, hogy gyönyörű lesz, lehet, hogy fájni fog, de ez az élet.. és ennél sem szebb, sem jobb, sem izgalmasabb nem történhetne velünk!

 

 • A sors szánt szándékkal nem adja nekünk azt az embert, akit annyira akarunk. Helyette megajándékoz minket másokkal; kapunk cserébe valakit, aki folyton megment, valakit, aki minden titkunk őrzője, valakit, aki tiszta szívből, fenntartások nélkül szeret minket - mert lehet, hogy akire titkon annyira vágyunk, csak elhagyna, bántana, és szenvedést okozna.

 

 • ..és igen, lesz, hogy elbuksz majd egy matekdogát; olyan fiúk miatt sírsz majd, akinek a nevére pár év múlva már nem is fogsz emlékezni; lesz, hogy túl sokat iszol majd és olyan dolgokat mondasz, amiket másnap reggel már megbánsz; kibeszéled majd a barátaidat és ők is ugyanezt teszik veled; a véleményed az emberekről változni fog, amint jobban megismered majd őket; lesz olyan kötelező, amit szívesen olvasol el; lesz, hogy teli torokból énekelsz otthon mikor senki sem hall; arról álmodsz majd, hogy új városba költözz és mikor ez megtörténik, rögtön hiányolni kezded majd az otthonod; egy nap majd rájössz, mit is jelentenek valójában a kimondott szavak - és soha, de soha nem adod fel a boldogság keresését. Ma vagy fiatal, itt és most, nem pedig holnap! Ezt minden reggel mondogasd magadnak, nehogy elszalaszd azokat a dolgokat, amik igazából számítanak!

 

 • A jó életet nem jó autóban és nagy házban, hanem élményekben és emlékekben mérik.

 

 • Nem a leosztott lapok döntik el, hogy milyen jól szerepelsz az élet játszmájában, hanem az, hogy miként játszod meg a lapjaidat!

 

 • Az élet ott kezdődik, ahol a félelem véget ér.

 

 • Mindig meglesz az oka, miért találkozol bizonyos emberekkel. Vagy neked kell, hogy megváltozzon az életed miattuk, vagy te leszel az, aki megváltoztatja az ő életüket.

 

 • A sors gondoskodik róla, hogy ki lépjen az életedbe, te pedig eldöntheted, hogy ki maradjon…

 

 • Ha küzdesz, veszíthetsz, de ha nem küzdesz veszítettél!

 

 • Az élet megtanított arra, hogy mikor harcoljak valakiért, és mikor álljak félre, ha én nem szeretek, vagy ha engem nem szeretnek! Megtanított arra is, hogy mikor a legfontosabb döntéseket hozom, hogy döntsek jól! Azt is megmutatta, hogy sok embert elvesztek, és sok embert el kell majd engednem, akiket szeretek, de erősnek kell lennem, és arra kell gondolnom, hogy mások számítanak rám! Idővel begyógyulnak a sebek, mert aki elment, az nem jön vissza. Persze ebből természetesen sok minden nem igaz. Az élet csak remélni tanított meg. Remélni azt, hogy tudjam, mikor kell harcolni, s félreállni. Remélni, hogy jó döntést hozok, mikor döntést kell hoznom. Remélni, hogy akit elvesztek, annak jobb lesz, és én majd erős tudok maradni, hogy továbblépjek, és csak a jó emlékeket őrizzem meg. Remélni, hogy begyógyulnak a sebek, a legmélyebbek is, begyógyuljanak, de ne tűnjenek el. Minden egyes sebet szeretek a szívemen, minden én vagyok, és a múltam, ott kell lenniük! Gyönyörű hegek... Nélkülük üres lennék. Tehát csak remélhetem, hogy így fogok élni. De nekem ez a pár remény pont elég. Így akarok élni.

 

 • Az élet egy nagy társasjáték ahol néha kiütnek. Na és akkor mi van? Dobok egy hatost, és folytatom... lépek tovább!

 

 • Ne félj attól, hogy hibákat követsz majd el! Ne félj a botladozástól vagy a zuhanástól! Sokszor éppen az jelenti számunkra a legnagyobb örömöt, amitől a legjobban félünk. Talán mindent megkapsz majd, amire vágytál, talán olyasmiket is, amikről álmodni sem mertél. Ki tudja, kit hová sodor az élet... az út hosszú, de végül is maga az utazás a cél!

 

 • Arra születtem, hogy a határaimat feszegessem, és átlépjem őket. Hogy magam alakítsam a sorsomat, és megéljem minden egyes pillanatát. Hogy ne hagyjak elmenni magam mellett lehetőségeket, hogy tartozzak valahová, mégis különálló személyiség legyek. Hogy csalódjak, veszítsek, nyerjek, szeressek. Hogy tudjak, akarjak, merjek, próbáljak. Mert ha nem próbálom meg, életem végéig kísérni fog az a bizonyos "mi lett volna, ha?" kérdés, amit a világon a legjobban utálok..

 

 • A valóságos életről tudni kell, hogy ha valami marhaságot csinálsz, rendszerint megkeserülöd. A könyvekben a hős annyi hibát követhet el, amennyit csak akar. Nem számít, mit csinál, a végén úgyis minden jóra fordul. A rosszaknak ellátják a baját, a gubancokat kibogozzák, és végül minden rendbe jön.. Az igazi életben a porszívók megölik a pókokat. Ha úgy mész át egy forgalmas úton, hogy nem nézel körül, elüt egy autó. Ha leesel a fáról, biztos, hogy eltöröd valamelyik csontodat. Az igazi élet veszedelmes és kegyetlen. Nem kellenek neki hősök, fütyül a szerencsés befejezésre, és arra, hogy a dolgoknak milyennek kellene lenniük..

 

 • Az emberek pontosan olyan mértékben boldogok, amilyen mértékben elhatározzák hogy boldogok lesznek.

 

 • Soha ne add fel az álmaidat! Csak mosolyogj, és küzdj!

 

 • Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól, csak azért, hogy mindketten megértsék, milyen sokat jelentenek egymásnak.

 

 • Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább...

 

 • Ha vannak álmaid, csak higyj abba, hogy képes vagy őket megvalósítani, nem számít mit mondanak mások csak higgy, és a szíved meg fogja mutatni az utat!

 

 • Mindegy hogy érzed magad, kelj fel, öltözz fel és küzdj az álmaidért!

 

 • Az életnek nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy csodálatos legyen.

 

 • Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.

 

 • Ha van valami, amit megbánhatsz életed során, az az, ha nem használsz ki minden percet arra, hogy boldog légy.

 

 • A hiba az élet része. Ha nem hibázol, nem tanulsz, és ha nem tanulsz, soha nem változol.

 

 • Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával szeretni, mert ha olyat keresel kibe hiba nincs, más világon válassz, mert a Földön nincs! Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes! Az élet olyan, mint a biciklizés. Ahhoz, hogy egyensúlyban legyél, haladnod kell.

 

 • Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.

 

 • Néha muszáj elengedned az aggódást, az elégedetlenkedést, a kételkedést. Kezdj el hinni el abban, hogy a dolgok működni fognak, még ha nem is egészen úgy, ahogy eredetileg elképzelted; de pontosan úgy, ahogyan azoknak működniük kell!

 

 • Senkit sem tudsz felbérelni arra, hogy megcsinálja helyetted a fekvőtámaszaidat.

 

 • Az életben soha ne magyarázkodj senkinek! A barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid úgysem hiszik el, a hülyék pedig nem értik meg. A Te saját életedben jogod van döntéseket hozni: mi az, amit tenned vagy mondanod kell, akkor és úgy, ahogy Te akarod. Ha elrontod, szerzel egy rossz tapsztalatot, ha pedig jól döntesz, élvezheted. A lényeg, hogy sose add fel önmagad, hogy másoknak megfelelj. Az életed egyedülálló, csak a Tiéd. Élvezd, ahogy Te akarod!

 

 • Félreállsz vagy szembeszállsz? Megragadod vagy elszalasztod? Kibírod vagy abbahagyod...

 

 • A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással,amikor a testek még nem is látták egymást.

 

 • Az emberek azt látják, amit látni akarnak..

 

 • Sohasem tudhatjuk, hogy a jószerencse angyala mikor kelti életre könyvünk egy lapját, és vet elénk egy kis csodát.

 

 • Minden vihart átvészel egy ölelés.
 
 
 • Nem az számít honnan indulsz, hanem az, hogy milyen döntéseket hozol arról, hogy hová akarsz végül eljutni.
 
 
 • A leghosszabb út is egy lépéssel kezdődik!
 
 
 • A bizalom törékeny kincs, ha egyszer elnyertük óriási szabadságot kapunk általa, de ha egyszer elvész olykor lehetetlen visszaszerezni. Az igazság persze az, hogy sosem tudhatjuk kiben bízhatunk. Azok akik legközelebb állnak hozzánk becsaphatnak és idegenek siethetnek megmentésünkre. Végül a legtöbb ember úgy dönt, hogy csak önmagában bízhat, így kerülheti el legegyszerűbben azt, hogy megégesse magát.
 
 
 • Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz!
 
 
 • Ha valaki be akar lépni az életedbe, lépjen be! Ha valaki ki akar lépni az életedből, lépjen ki! DE azt ne engedd, hogy az ajtóban álljon! Ott csak útban van..
 
 
 • Szeretni azt jelenti, hogy szereted a szerethetetlent, megérteni azt jelenti, hogy megérted a megérthetetlent, hinni azt jelenti, hogy hiszel a hihetetlenben, elfogadni azt jelenti, hogy elfogadod az elfogadhatatlant...
 
 
 • Az élet csak úgy érthető, ha visszatekintünk, de csak úgy élhető, ha előre nézünk!

 

 • Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod, de annak ellenére amit látsz, az összes fájdalom ellenére, meg kell őrizned a humorérzékedet.
  Tudnod kell mosolyogni azon a sok fájdalmon!

 

 • Jó pasikat a világ bármelyik sarkán találhatunk. A baj csak az, hogy a Föld kerek..

 

 • Hogy megértsd, mennyit ér 1 év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell. Hogy megértsd, mennyit ér 1 hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra. Hogy megértsd, mennyit ér 1 hét, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét. Hogy megértsd, mennyit ér 1 óra, kérdezd meg a szerelmest, aki a találkozóra vár. Hogy megértsd, mennyit ér 1 perc, kérdezd meg az utast, aki lekéste a vonatot. Hogy megértsd, mennyit ér 1 másodperc, kérdezd meg az autóst, aki nem tudta elkerülni a balesetet. Hogy megértsd, mennyit ér 1 tizedmásodperc, kérdezd meg a sportolót, aki csak ezüstérmet nyert az Olimpián. Minden pillanat kincs, ami a tied. És becsüld meg jobban, mert megoszthatod valakivel, akivel tökéletesen eltöltheted. És emlékezz, hogy az idő senkire sem vár.

 

 • Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem, mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek. Repkedtem a boldogságtól, de volt, hogy teljes erővel mentem a falnak. Sokszor éreztem, meghalok a vágytól, közben féltem, elveszítek valakit, aki nagyon fontos számomra. A végén elvesztettem, de túléltem! És még most is élek.! Az életet nem csak túlélem és Neked sem ajánlom, hogy ezt tedd. Élj!! A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszteni és merészen győzni, mert a világ a bátraké és az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon.

 

 • Tudod, a valószínűtlenről való álmodozásra létezik egy szó, mégpedig az, hogy remény.

 

 • Imádok a véletlenre gondolni- arra, ahogy egy elejtett szó, egy kavics a cipőben az egész világegyetemet megváltoztatja.

 

 • Az élet olyan, mint a biciklizés. Nem lehet egyensúlyban tartani, ha egyhelyben áll.

 

 • A boldogság olyan illatszer, amelyet nem hinthetünk úgy másokra, hogy néhány csepp ne jusson nekünk is.

 

 • Amíg kívülről várod a csodát, sosem jön el. Amíg kívülről várod a megváltást, a megoldást, mindig bajban leszel. Amíg kívülről várod a bátorságot gyáva maradsz.
  Amíg kívülről várod az erőt gyenge vagy. Soha, semmi nem érkezik kívülről.
  Minden tükörkép, minden azt visszhangozza, ami
  Benned van!

 

 • Az egyik legnagyobb kihívás egy ember életében, hogy megtanulja, hogyan értelmezze a ‘kudarcot’. Hogyan foglalkozzunk az élet ‘vereségeivel’, és mit tartsunk olyan oknak, amely a sorsunkat alakítja. Emlékeznünk kell arra, hogy bármi másnál jobban alakítja az életünket az, hogy hogyan kezeljük a csapásokat és a kihívásokat!

 

 • Mindig, amikor belép egy új férfi a képbe, elképzelem vele az életemet. De már annyi elképzelt életem van, hogy nem tudom az igazit élni..

 

 • Ha szeretsz valakit, ne engedd el anélkül, hogy ezt tudatnád vele!

 

 • Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata..

 

 • Tanuld meg értékelni azt, amid van, mielőtt az élet megtanít értékelni azt, amid volt!

 

 • Reméld a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra!

 

 • Becsukhatod a szemed azok előtt a dolgok előtt, amiket nem akarsz látni; de a szívedet nem csukhatod be, hogy ne érezz...

 

 • Kemény az élet, de megedződtem.. És nem bánok semmit, ami fájt.. Ha nem fájt volna, még mindig gyenge lennék..

 

 • Szeretnék újra kislány lenni, szaladni a fűben, elesni és sírni. Szeretnék újra kislány lenni hogy ne fájjanak azok a dolgok, amik most. Szeretnék újra kislány lenni és elbújni az oszlop mögé ha olyan jön akivel nem akarok beszélni. Szeretnék újra kislány lenni és nyelvet ölteni arra akit nem szeretek. Szeretnék újra kislány lenni, és örökre... az is maradni.

 

 • Ha elhiszed, hogy jobb lesz a holnap rájössz majd hogy az élet szép.Ha nagyokat nevetsz, az égre nézel, ha akarod zöld lesz nem pedig kék.
  Matek nem kell, a képlet egyszerű. 
  Rajtad múlik minden. Tedd meg! Lépj már!

 

 • Furcsa, ahogy az idő az ember fölött tovamegy. Események, emberek, gondolatok jönnek és mennek, érzések hullámzanak az ember lelkén keresztül, aztán egy idő múlva nem marad belőlük semmi.. Elkallódnak szerte az életben, mint apró haszontalan holmik a házban. Itt-ott valami leszakad az emberből, valami láthatatlan kis lelki cafat, odaakad egy ajtókilincshez, egy-egy ablakpárkányhoz, rozoga padlóhoz, keskeny sétaúthoz. Az ilyeneket emlékeknek nevezzük, tiszteljük őket hosszabb-rövidebb ideig, a szerint hogy mekkora bennünk a romantika. Aztán szépen és észrevétlenül végképpen elmaradnak mellőlünk, mint halkszavú régi barátok, vagy mint az élet, aki velünk indult s valahol egyszer lemaradt.

 

 • A kihívás abban rejlik, hogy meg kell maradnod önmagadnak egy olyan világban, amely próbál olyanná formálni, mint a többiek.

 

 • Higyj az álmaidban, és azok valóra válnak!

 

 • Egy nap minden tökéletes érzést kelt majd bennünk. Innentől kezdve, nevetünk a káoszon, mosolygunk a könnyeken át és nem feledjük, hogy minden okkal történik..

 

 • Ahogy lassan felnövünk, megtanuljuk, hogy az az ember is (akitől nem várjuk) okozhat csalódást. Összetörik majd a szíved, talán többször is.. és napról-napra nehezebb lesz. Te is összetöröd majd másokét, szóval emlékezz majd, hogy neked milyen érzés volt! Harcolni fogsz a legjobb barátaid ellen..sőt, előfordulhat, hogy beléjük szeretsz. Az új szerelmed vádolod majd egy régi hibái miatt. Sírsz majd, mert az idő túl gyorsan telik, és elveszítesz valakit, aki közel állt hozzád. Épp ezért készíts sok fényképet, nevess sokat és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna; mert minden 60 másodperc, amit szomorúan töltesz, az egy perc boldogság..amit már sosem kapsz vissza!

 

 • Egyetlen valódi hibát követünk el az életben: ha nem fejlődünk azoktól a dolgoktól,amelyeken keresztül megyünk.

 

 • Az életben van néhány olyan dolog mely túl szép, hogy igaz legyen. A többi pedig túl igaz, hogy szép lehessen.

 

 • Akkor tanultam meg a legtöbbet a szerelemről, mikor vége lett, és akkor tanultam meg a legtöbbet a barátságról, amikor egyedül voltam.

 

 • Néha olyan dolgok történnek amiket nem tudunk megmagyarázni..

 

 • Ha életem végén megállva, visszanézek az elmúltakra, azt fogom mondani: sokat sírtam, és sokat szenvedtem...- de szerettem!

 

 • Soha ne fordíts hátat az érzelmeidnek! Ha szereted, valld be! Az elején nem tudod még értékelni és felfogni, mit veszíthetsz, erre hónapokkal később döbbensz csak rá.. Szóval, tedd fel magadnak a kérdést: megéri elveszíteni, félredobni azt, akit szeretek? Lehet, hogy rengeteg akadály áll a boldogság útjába, és egyszerűbb elnyomni az érzéseket, de az elnyomás alatt ott vannak, és rengetegszer elő fognak törni. Okosabb döntés hátat fordítani, mint egy picit harcolni valamiért, ami boldoggá tehet később? Soha ne hagyd veszni a szerelmet! Az utolsó percig megéri küzdeni. Mert második esély mindig van. A kérdés: élsz-e vele vagy tovább szenvedsz és okozol szenvedést annak, aki a lelkét is kitenné érted?

 

 • Tudom milyen érzés olyan kicsinek és jelentéktelennek érezni magad amennyire csak egy ember lehet. Hogy tud fájni belül olyan helyeken, amikről nem is tudtál.. És mindegy, hogy hányszor készítesz új frizurát, vagy hányszor mész edzésre, vagy hány pohár Chardoney-t iszol a barátnőiddel.. Az ágyban minden éjjel aprólékosan végig gondolod, hogy mit rontottál el, vagy hogyan érthetted félre a dolgot és hogy az ördögbe gondolhattad egyetlen röpke pillanatig, hogy boldog voltál. És néha még arról is meggyőzöd magad, hogy egyszer csak észhez tér és becsönget hozzád. És ezek után bármilyen sokáig is tartott, elmész egy új helyre és akikkel találkozol, visszaadják az életkedved. És a lelked apró darabjai lassan helyreállnak. És a zavaros idők, azok az esztendők amik így elvesztek, lassan kezdenek elmosódni..

 

 • Az, hogy rátalálsz valami fontos dologra az életben, nem jelenti azt, hogy minden mást fel kell adnod!

 

 • Bolond az, aki a saját világában él. Én bolond akarok lenni, és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodom.. Nem pedig úgy, ahogy mások elvárják.

 

 • Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik, amit mondasz,és elfelejtik, amit teszel.
  Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak az,
  hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük..

 

 • Ma még mosoly, holnap könnyek, ma még nehéz, holnap könnyebb.
  Nézz az égre, a legszebb fényre,
  láss egy álmot,
  s harcolj érte!

 

 • Hinned kell magadban, ez a titka mindennek.

 

 • Tanulj a tegnapból, élj a mának, és reménkedj a holnapban!

 

 • Sokszor pár perc dönti el életünk sorsát, egyetlen percen múlhat bánat vagy boldogság.

 

 • Tegyünk még egy utolsó próbát, mielőtt végleg lemondunk róla.

 

 • Az élet szerelem nélkül annyit ér, mint a szerelem élet nélkül.

 

 • Élj úgy, hogy senki ne vegyen észre, de ha elmész onnan, akkor mindenkinek hiányozz!

 

 • Az élet olyan, mint a matekóra; osztunk, szorzunk, hibázunk, s mire javítanánk kicsengetnek; vége az órának, vége az életnek.

 

 • Élj úgy, hogy minden napod azt higyje, hogy ő lesz életed legyszebb napja!

 

 • Sose azt bánd, amit megtettél, de nem kellett volna, hanem amit megtehettél volna, de nem tettél meg.

 

 • Míg a jövőről álmodozol és vissza sírod a múltat, addig a jelent elveszíted.

 

 • A világ azoké, akik hisznek álmaik szépségében.

 

 • Fontos, hogy legyenek céljaid, és hogy elakard érni ezeket, mert a legérdekesebb dolgok a hozzá vezető úton történnek.

 

 • Az élet olyan, mint egy kártyajáték. A lapok adottak, hogy hogyan játszod, az csak rajtad áll.

 

 • Az életből egy van, tanuld meg élni, csak szépet és jót próbálj meg elérni! Amit elmulasztasz, sohasem tér vissza; életed sohasem lesz boldog és tiszta.

 

 • Álmodd meg életed, s amire vágysz. Ha te is szeretnéd, teljesül, meglásd. Ne akard görcsösen, türelmed legyen. Tudd, hogy a türelem rózsákat terem.

 

 • Halad az idő, a napok peregnek, a régi idők egyre szebbek lesznek. Minden változik, minden tovább halad, csak az emlék az, ami örökre megmarad.

 

 • Nem érdemes sírni, az igaz könny ritka; mosollyal szenvedni, ez az élet titka.

 

 • Ha vannak álmaid, csak higgy abban, hogy megtudod őket valósítani. Nem számít mit mondnak mások, csak higgy és a szíved meg fogja mutatni az utat.

 

 • Amikor már minden elveszettnek tűnik, akkor kell bízni a csodákban.

 

 • Szerelmes légy, hogy élj, hogy megmaradjon a remény. Amíg élsz légy szerelemes, mert szerelem nélkül élni nem lehet. Küzdj a fiúért, ki nem szeret, de ne vesd meg, ki igazán szeret. Amíg élsz, addig remélj, mert míg remélsz, addig élsz! 

 

 • Legyen életed üde, mint a tavasz, szereteted forró, mint a nyár. Szíved gazdag, mint az ősz. De lelked, mint a tél, maradjon mindig hófehér.

 

 • Szeretni ne tanulj korán, ha szeretsz, szeress igazán!

 

 • Ha minden hazug csók ölni tudna, kihalna az élet a földön.

 

 • Kell tudni kacagni, zokogni és sírni, valakit megunni és újból visszahívni. Kell tudni csalódni százszor és ezerszer, hogy boldogok lehessünk életünkben egyszer.

 

 • Ami mögöttem van, azt nem változtathatom többé, de ami előttem áll, abba még beleszólhatok... Ott még dolgom van, ott még szabad vagyok.

 

 • Az élet nem álom, hanem küzedelem. De csak azokat nem csalja meg, akik világos fejjel és kemény akarattal néznek vele szembe.

 

 • Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is ha nem élnek már benned remények és csodák.

 

 • Élj úgy, hogy a gyerek aki voltál ne szégyeljen Téged, a felnőttet.

 

 • Egyszer mindent elér az ember, azt is, mi most még messze cél. Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el, s győzelmed lesz a hősi babér.

 

 • Ki mindent akar, mindent elveszít.

 

 • Reményeid elérhetetlen délibábja ne csaljon biztos útról ingoványba.

 

 • Az életet álommá kell átalakítani, s álmunkból valóságot formálni.

 

 • Akit párodul melléd rendelt az ég, becsüld meg, szorítsd meg kezét. És ha minden álmod valósággá válik, akkor se feledd el, légy hű mindhalálig.

 

 • Az ember csak magára számíthat, csak egyedül mehet a halálba.

 

 • Mi az ami képessé tesz bennünket, hogy elérjünk egy célt, egy álmot? Csak ez a kis szó: AKAROM. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében!

 

 • Tudni kell élni akkor is ha egyedül vagy..

 

 • Az apró kérész mindössze egyetlen napig él. Egyetlen napig... Mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Szárnyra kap, a szélre bízza magát, játszik, élvezi röpke élete minden pillanatát. Úgy él, mintha nem lenne más nap, hiszen számára nincs más nap. Talán tanulhatnánk tőle... Képzeld csak el, ha úgy élnénk minden nap, ahogy ő éli egyetlen napját... Micsoda élet lenne!

 

 

Asztali nézet